Coleman E-lights

Door – op maart 29, 2016 – in NIEUWS, PRODUCTNIEUWS met geen reacties
Coleman E-lights

Toen William Coffin Coleman in 1900 z’n bedrijf opstartte, draaide het allemaal om de verkoop van eigen ontwikkelde benzinelantaarns. Nu zovele jaren later zien we in het logo van het intussen alom gekende outdoormerk nog steeds een lantaarn. Een verwijzing naar “hoe het allemaal ooit begon”.

In 2016 toont Coleman eens te meer stérk te zijn in verlichting. Zo introduceert het outdoormerk momenteel binnen z’n vernieuwd assortiment van elektrische verlichting de innovatieve BatteryLock™ technologie. Dit revolutionaire systeem zorgt ervoor dat je batterij nooit meer ongewenst opgebruikt wordt. Met één simpele beweging zorgt BatteryLock™ er immers voor dat de batterijen niet meer gekoppeld zitten aan het toestel, waardoor deze niet ongevraagd kunnen leeglopen, ook als het toestel niet gebruikt wordt. Om het nog makkelijker te maken geeft een rode lijn of een rood vlak duidelijk aan wanneer BatteryLock™ geactiveerd is.

Coleman past deze technologie toe in de nieuwe Divide+ zaklampen, CXS+ hoofdlampen en de diverse nieuwe lantaarns. Bovendien bevatten de topmodellen binnen deze nieuwe range nog enkele leuke extra features. Je snapt het al, ook in 2016 zorgt Coleman voor licht in de duisternis!

CXS+ Hoofdlampen

De geavanceerde nieuwe lichtgewicht hoofdlampen zitten daarnaast vol handige features. Zo straalt het CXS+ 300R topmodel een krachtige 300 lumen uit in 5 verschillende lichtstanden. Bovendien is dit model voorzien van een Lithium Ion batterij en dus ook oplaadbaar via USB.

Daarnaast bevat dit model ook het handsfree KineSix™ systeem. Hierdoor kan je van de ene naar de andere lichtstand switchen door simpelweg met je hand voor de lamp te wuiven. Erg handig wanneer je handschoenen draagt tijdens een outdoor avontuur of wanneer het snel moet gaan. Er is ook een geïntegreerd REAX™ systeem : een automatische sensor die de helderheid en de lichtstand aanpast naar de situatie.

Pack-Away+ 250+

Dankzij Coleman’s Pack-Away™ technologie kan je deze lamp tot de helft verkleinen door hem in te schuiven. Wil je de lamp opnieuw gebruiken, dan trek je de lamp gewoon weer uit. Met een lichtsterkte tot 250 lumen en een metalen karabijn

handgreep gaat deze Pack-Away+ 250 levenslang met je mee op alle outdoor trips. Ook deze lantaarn is voorzien van de BatteryLock™ technologie.
Ook deze hoofdlampen zijn voorzien van Coleman’s nieuwste BatteryLock™ technologie; je kan de behuizing gemakkelijk naar voren trekken opdat een rode rand zichtbaar wordt. Op deze manier weet je dat BatteryLock™ geactiveerd is en dus de batterijen tijdelijk losgekoppeld zijn. Stop je de lamp in je zak, zorg er dan voor dat deze in de BatteryLock™ stand staat. Zo vermijd je dat de lamp per ongeluk toch gaat branden in je broek- of rugzak en daardoor leegloopt.

Share

Geef een reactie