Gore Tex Active Shell

Door – op november 06, 2013 – in KLEDING, SCHOENEN met geen reacties

gore_tex_active2 gore_tex_active3 gore_tex_active4

Gore-Tex Active Shell, een 3 laags laminaat

Kleding die is vervaardigd met GORE-TEX® Active-laminaat is duurzaam water- en winddicht en erg goed ademend – het best ademende laminaat in het Gore-Tex productassortiment. Deze stoffen voldoen aan de intensieve bewegingseisen van de bergatleet en zijn de ideale oplossing voor zeer inspannende eendaagse activiteiten, zelfs bij slechte weersomstandigheden. Kleding die is vervaardigd met het Active-laminaat is licht en zacht, met een goede next-to-skin-comfort, dankzij de betrouwbare vochtregeling. De samenstelling van de stof houdt uw lichaam droog door zweetophoping te verminderen, zodat u koel blijft als u in beweging bent en warm als u pauzeert.

De Active-producttechnologie combineert een licht, dun membraan met licht hoogwaardig textiel van ≤ 40 denier dat de 3-laagse oplossing biedt. Aan de binnenzijde zorgt een gepatenteerde laminaattechnologie ervoor dat de voeringstof direct in het membraan is geïntegreerd. Het gestroomlijnde laminaat en het geoptimaliseerde kledingontwerp bieden de ultieme warmte regulerende- en vochtafvoerende eigenschappen en maken de claim GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ dus meer dan waar.

De Gore Tex Active shell is ideaal voor:

  • Trailrunning
  • Skitouren
  • Langlaufen
  • Mountainbike
  • Lange-afstandslopen

 

  + VOORDELEN - NADELEN
Dun membraan en licht textiel Door het extra dunne membraan, kan de waterdamp (gas ontstaat door zweten) gemakkelijk door de stof naar buiten. Zeer ademend dus. Doordat het membraan extra dun is, is de stof minder slijtvast. Wanneer je veel bepakking meeneemt (bijv. trektochten), kan de stof snel gaan slijten. De stof is dus niet geheel slijtvast.
Gewicht Lichtgewicht, dus extra gemakkelijk mee te nemen.  

 

 

Share

Geef een reactie