Gore Tex Pro Shell

Door – op november 08, 2013 – in KLEDING, SCHOENEN met geen reacties

gore_tex_pro1 gore_tex_pro2 gore_tex_pro3

Gore Tex Pro Shell, 3-laags laminaat

Kleding gemaakt met 3-laags Gore-Tex Pro-laminaat is ideaal voor langdurig gebruik in zware, extreme omstandigheden en is ontworpen voor maximale duurzaamheid en bescherming.

De kleding is duurzaam, waterdicht, winddicht en extreem goed ademend. Het combineert comfort met betrouwbare bescherming tegen het weer, zelfs tijdens langdurige activiteiten in extreme omstandigheden. De samenstelling van de stof houdt uw lichaam droog door de zweetophoping te verminderen, zodat u koel blijft als u in beweging bent en warm als u pauzeert. De stof is speciaal ontworpen om aan de hoge eisen van ski-alpinisten, freeriders, berggidsen en de serieuze outdoorliefhebbers te voldoen. Daarnaast is het extra duurzaam en bestand tegen slijtage in zware omgevingen, terwijl deze bescherming biedt tegen extreme en onvoorspelbare omstandigheden met frequente bewegingen en rustpauzes.

Gore-Tex Pro-kleding is vervaardigd met een gepatenteerd, 100% op ePTFE gebaseerd meerlaags membraansysteem met een microstructuur. Het membraan zit tussen de bovenstof en de speciaal ontwikkelde degelijke voeringstof aan de binnenkant (Micro Grid Backer-technologie). De bovenstoffen voldoen aan strenge prestatiecriteria (≥ 40 denier) en de gepatenteerde, dunne Micro Grid Backer-technologie verbetert de ademende eigenschappen. Dit samen verlaagt het gewicht en is een ontwerpspecificatie voor interne slijtage en scheurweerstand die de hoge prestaties van 3-laags Gore-Tex Pro-producten garandeert.

De Gore Tex Pro shell is ideaal voor:

  • Alpinisme
  • Berggidsen
  • Freeriding
  • Ski-alpinisme

 

  + VOORDELEN - NADELEN
Slijtvast Het textiel is gemaakt voor extreme omstandigheden. De kleding kan dus veel druk hebben en is slijtvast. De Pro Producten zijn niet uitgerust met het meest ademende membraan van Gore-Tex. 
Gewicht Licht, dus gemakkelijk mee te nemen.
 

 

 

Share

Geef een reactie