Linkenruil

Hieronder vindt u pagina’s die misschien interessant zijn voor u.

Accommodatie

AGRICAMP PICOBELLO+

Agricamp Picobello is een camping en b&b, gelegen in Le Marche, het zuiden van Italië. Daarnaast bieden ze verschillende outdoor activiteiten aan. Een locatie om vakantie te vieren.

Website Agricamp Picobello

 

tegenlink

 

Bushcraft

MOOSETRAIL BUSHCRAFT+

Moosetrail Bushcraft – Beleef Buiten!
Hét adres voor het boeken van cursussen, expedities, workshops en events rondom het thema Bushcraft. Diverse mogelijkheden door heel europa! Bekijk onze website!

Website Moosetrail Bushcraft

tegenlink

BUSHCRAFTSHOP.NL+

Bushcraftshop.nl – Producten voor Buiten!
Bij ons vindt u een uniek assortiment producten voor Bushcraft, Survival en Outdoor. Snel geleverd, gratis vanaf € 45,-! Aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Wij leveren door heel Europa. Bezoek onze webshop!

Website Bushcraftshop.nl

tegenlink

Canyoning

CANYONSTORE.NL+

Dé specialist in canyoning materiaal.  Deze site is volledig toegewijd aan canyoning en aan de uitrusting die je nodig hebt om als zelfstandig canyoneer te kunnen gaan sporten. Nieuw in de canyoning wereld? Niet zeker wat je allemaal nodig hebt? Ben je op zoek naar iets speciaals, of vind je ondanks alles niet wat je zoekt hier, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen. Wij zullen dan ons best doen om het gevraagde voor je op te zoeken.

Website CanyonStore.nl

tegenlink

Community

OUTDOORFRIENDS+

OutdoorFriends, dé ontmoetingsplek voor actieve buitensporters en natuurliefhebbers.

Wil je nieuwe mensen leren kennen met passie voor natuur, buitensport en outdoor activiteiten? Sluit je aan bij OutdoorFriends!

Via onze website kan je deelnemen aan activiteiten zoals een natuurwandeling, mountainbiketocht, survivaltraining, kampeerweekend of buitensportvakantie. Ook kan je één-op-één zoeken naar andere natuur- en outdoor liefhebbers of oproepen plaatsen.

Website OutdoorFriends

tegenlink

Klettersteig / Via ferrata

DEANDAR.COM+

Deandar.com is een Spaanse via ferrata website opgericht door een Catalaans/Peruaans stel dat woont in Barcelona. Ze hebben de site in 2005 opgericht vlak nadat ze een lange hike tocht hadden gemaakt door de Pyreneeën. Ze houden van trektochtem, mountainbiken en natuurlijk via ferrata! Ze proberen met de website (hun) outdoor-ervaringen te delen met anderen. Niets meer, niets minder.

Website DEANDAR.com

tegenlink

VIEFERRATE.IT+

VIEFERRATE.it is geboren in de handen van Alexander, een fervent bergsporter die informatie wil delen en vrienden wil leren kennen met dezelfde passie. Het idee om de website te bouwen is begonnen in 2006 nadat hij voor vele jaren in de prachtige Dolomieten heeft doorgebracht.
Website VIEFERRATE.it

tegenlink

Magazine

BERGEN MAGAZINE+

Bergen Magazine is hét tijdschrift voor bergliefhebbers. Mooie tochten in bekende en minder bekende berggebieden in Europa, handige tips, schitterende foto’s en achtergrondinformatie over de streek, de natuur en cultuur. Dat is Bergen Magazine! Bergwijzer.nl is de website behorende bij het tijdschrift Bergen Magazine voor bergliefhebbers en bergwandelaars.

Website Bergwijzer.nl

tegenlink

Survival

EXTREMESURVIVAL.NL+

Extremesurvival.nl | Het survival-, prep- en bushcraftplatform van Nederland.

Extremesurvival.nl is het survival-, prep- en bushcraftplatform van Nederland. Met meer dan 1000 gratis tips en informatieve artikelen hebben we alles voor de natuurliefhebber, overlever, militair en prepper. Of het nu een outdooractiviteit of een extreme vakantie is, we hebben ze vanuit geheel Nederland verzameld en beoordeeld.

Website Extremesurvival.nl

tegenlink

Technologie

WalkEGNOS+

WalkEGNOS is een project ondersteund door de Europese Commissie. Ze bieden een website met verschillende services voor mensen die tijd besteden in de bergen. Gericht op commerciële en professionele gebruikers.

Website WalkEGNOS

tegenlink