Over ons

Algemeen:

Outdooridee wil door middel van dit portaal, bezoekers, natuurliefhebbers & buitensporters op de hoogte brengen van alles wat met hun favoriete tak van natuur en buitensport te maken heeft. Of dit nu via ferrata, bijzondere wandeltocht of bivakkeren is… Alles met genoeg avontuur, komt aan bod!

De informatie stellen wij beschikbaar door middel van:
• Nieuws
• Informatieve & leerzame artikelen
• Productinformatie
• Interactieve kaart

De informatie die men terugvindt in deze artikelen is afkomstig van bedrijven & experts. Misschien bent u er daar wel één van?! Door gebruik te maken van Outdooridee kan men goed en wel voorbereidt het avontuur aangaan!

Ook u als gebruiker kan goede tips en ervaringen via artikelen beschikbaar stellen. De informatie wordt dan beschikbaar gesteld op onze site en iedereen is vrij hierop te reageren en/of van te leren. Zo bieden wij de beste tips & tricks binnen handbereik aan, voor een ieder die daar in geïnteresseerd is!

“Voor iedereen is er (een) Outdooridee!”

 

 

De missie van Outdooridee.com:

Het zo helder mogelijk omschrijven van binnengekomen- én zelfgeschreven informatieve teksten, producten en routes met betrekking tot buitensport.

Op deze manier is het makkelijk om de informatie te begrijpen en toe te passen. Met als doel de mensen goed voor te bereiden op hun avontuur.

 

 

De visie van Outdooridee.com:

Outdooridee.com gaat voor hét buitensport platform van Nederland. Vóór & dóór buitensporters.

  • Dit willen wij bereiken door de nieuwste technologieën toe te passen. Buitensporters kunnen op deze manier profiteren en op de hoogte blijven van het laatste buitensport nieuws, de nieuwste producten en routes. Thuis, maar ook op reis.
  • Door hulp (van experts) van buitenaf die informatieve artikelen, producten en routes uploaden, is het mogelijk om hét buitensport platform van Nederland te worden.

 

 

Kernwaarden, waar Outdooridee.com voor staat:

• Afwisselende informatie;

outdooridee.com publiceert een groot aantal artikelen, producten, nieuwtjes, routes etc. qua buitensport. Op deze manier is er per discipline van buitensport veel informatie te lezen op een afwisselende en leuke manier.

• Bereikbaar;

de items op outdooridee.com zijn allemaal gebaseert op plaatsen binnen Europa. Op deze manier blijven de artikelen, sporten en routes binnen een bereikbare afstand.

• Betrouwbaarheid;

de artikelen worden geschreven door experts en ervaringsdeskundigen. Naast de kennis waarover zij bezitten, worden er ook regelmatig bronnen vanuit andere instanties geraadpleegd. Hier wordt kritisch naar gekeken. Op deze manier wordt er niet vanuit één optiek geschreven, maar wordt er op verschillende manier naar het onderwerp gekeken.

• Heldere informatie;

tekst wordt in heldere, leesbare taal geschreven. Waarbij vaak tabellen worden toegevoegd, om in één oogopslag te kunnen zien wat er wordt bedoelt.

• Overzichtelijke informatie;

de lay-out is zorgvuldig opgebouwd en z.v.m. in hetzelfde thema weergegeven. Op deze manier oogt het rustig en valt vooral op wat nodig is; het informatieve aspect.

• Volledige informatie;

tijdens het schrijven van de teksten worden meerdere bronnen gebruikt en vergeleken om zo de juiste conclusie te kunnen trekken.