Coleman Press Workshop

Door – op december 17, 2013 – in BEDRIJFSNIEUWS met geen reacties

12 december 2013 – De Coleman Press Workshop 2013 was een erg leuke dag. Niet alleen Coleman, maar ook het bekende Campingaz, Sevylor en Aerobed assortiment stond in de belangstelling deze dag. Tijdens een originele kookworkshop konden we kennis maken met de producten! Zo hebben we heerlijk genoten van de gerookte gamba’s op appelhout en hebben we vlees gegeten van een kool-, alsmede de gas-barbecue. Welk vlees van welke barbecue kwam was door ons niet vast te stellen.  Dit kwam overigens ook uit het marktonderzoek van Campingaz. De keuze voor een kool- / gas-barbecue  is een afhankelijk van je eigen voorkeur.

Campingaz komt dit jaar met mooie producten, branders die niet uit kunnen waaien bij sterke wind. Het gemak van gas, maar de sfeer van kolen is nu verwerkt in de barbecue’s. Zo kun je de kolen eenvoudig aankrijgen met behulp van een gasblikje en elektronische ontsteking die prachtig zijn verwerkt in het product.

Coleman presenteert een mooie lijn tenten, slaapzakken en elektronische kampeerapparatuur. Brandwerend materiaal in de tenten is een mooi pluspunt!

Aerobed is speciaal voor de kampeerder die meer luxe wil, een mooi assortiment voor de kampeerder die meer comfort wil.

Sevylor presenteert prachtige boten die garant staan voor een mooi avontuur!

 

Al met al een mooie dag waarbij we kennis konden maken met een productlijn die nog steeds sterk in de markt staat, ondanks de crisis! Een aantal producten hebben we hier uitgelicht aan de hand van foto’s.

 

 

 

Share

Geef een reactie