KEEN A-Phlex WP

Door – op september 07, 2016 – in NIEUWS, SCHOENEN, TESTS met geen reacties
KEEN A-Phlex WP

De A-Phlex WP van KEEN. Een hike-schoen waar je toffe avonturen mee kunt beleven! De A-Phlex WP staat volgens KEEN voor Avontuur, Actie en Adrenaline.

En nadat we de schoen een goede periode hebben geprobeerd, sluiten we ons daar volledig bij aan! Niet bedoeld om hoger of extremer, maar wel om verder te gaan en méér avontuur te beleven.

Wat opvalt, is dat de schoen zeer licht is, zo rond de 500 gram. Onder andere door dat lage gewicht merk je nauwelijks dat je de schoen aanhebt.

Verder is er zeker voldoende steun rondom de enkel en ervaar je een zeer hoog comfort in o.a. het voetbed (zoals gebruikelijk bij KEEN). Met zijn frisse look en moderne uitstraling een schoen die gezien mag worden deze herfst en winter. Uiteraard is de schoen waterdicht en ademend dankzij het KEEN.Dry membraan.

KEEN heeft verder gezorgd voor een optimale balans tussen het gewicht, stevigheid en comfort. Ondanks het lage gewicht, heeft de schoen een goede zool met veel grip. Een aanrader waarbij je zeker waar krijgt voor je geld!

We zijn blij verrast door deze toffe schoen en zullen er nog veel fun van hebben en avonturen mee gaan beleven! Uiteraard hopen we dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en we zijn dan ook benieuwd naar jullie ervaringen en avonturen!

Share

Geef een reactie