Stratus Jacket – Jack Wolfskin

Door – op september 20, 2013 – in PRODUCTNIEUWS met geen reacties

Nog niet zo lang geleden stelde Jack Wolfskin al de STRATUS VEST voor, een gilet waarmee je beschermd bent tegen de opkomende koudere temperaturen van de herfst. Maar wanneer het nog kouder wordt, raden ze zijn grote broer aan: de STRATUS JACKET!

Koude en natte omstandigheden: het zijn twee factoren waarmee je absoluut rekening moet houden bij de keuze van je jas. Hij moet namelijk niet alleen voor een betrouwbare isolatie zorgen, maar je jas moet je ook beschermen tegen vochtigheid en nat weer. Een jas met synthetische vezels is dan ook een goed keuze.

ISOLATIE TIJDENS TREKTOCHTEN

De STRATUS JACKET beschikt over een vulkrachtige FIBERCLOUD kunstvezelvulling die tot 500 cuin vulkracht kan ontwikkelen onder het lichte en winddichte bovenmateriaal. Daarnaast werd op de schouders kunstvezelvlies verwerkt, zodat ook hier bescherming tegen de kou optimaal is, zelfs wanneer je een rugzak draagt. Het bovenmateriaal is waterafstotend en winddicht, zodat de STRATUS JACKET in alle weersomstandigheden gedragen kan worden.

Als je toch het gevoel hebt dat je in weersomstandigheden terecht kan komen waarbij je meer bescherming nodig hebt, kan de STRATUS JACKET gecombineerd worden met de bijpassende TEXAPORE double jacket, dankzij de systeemritssluiting. Het is precies deze veelzijdigheid die van de STRATUS JACKET de ideale jas maakt voor trektochten.

OVERZICHT KENMERKEN

  • Winddicht en waterafstotend
  • Warme kunstvezelvulling
  • Systeemritssluiting
  • Regular fit

Meer informatie over de STRATUS JACKET MEN en de STRATUS JACKET WOMEN vind je op de Jack Wolfskin website.

Share

Geef een reactie