Team Outdooridee.com naar De Noordkaap

Door – op november 17, 2016 – in NIEUWS met geen reacties
Team Outdooridee.com naar De Noordkaap

Team Outdooridee.com gaat op reis.

Na verschillende reizen en outdoor ervaringen werd het tijd voor de volgende stap! Wij; Sytse en Eddy van Outdooridee.com gaan daarom samen een nieuwe maar vooral unieke uitdaging aan. Op 3 december 2016 zullen we starten voor een reis naar de Noordkaap in barre winterse omstandigheden.

In 3 weken tijd zal de reis ons via Zweden naar de Noordkaap brengen. Tenminste… dat hopen we! Want in plaats van ‘beren op de weg’ te zien, komen we vast een aantal grote elandogen, verdwaalde rendieren en ander wild tegen. Met 2 andere teams reizen we in totaal met drie 4×4 voertuigen. Onderweg is het afzien in zelfgebouwde iglo’s, kampvuren, warme trekkershutten en die verschrikkelijke sauna’s… Nee. Grapje…Dat is natuurlijk hartstikke gaaf !!

Vanaf De Noordkaap vervolgen we onze weg door Noorwegen om via de Noorse Fjorden het zuidelijkste puntje van Noorwegen te bereiken. Een serieuze trip met enkele uitdagingen die ons tot nieuwe oplossingen zullen dwingen.

Uiteraard nemen wij tijdens de reis de tijd om bijzondere en mooie producten te reviewen die thuishoren bij deze winterse omstandigheden. Dus ben je op zoek naar nieuwe ideeën, producten of lijkt het je gewoon superleuk om ons 3 weken te zien ploeteren door de sneeuw?!

Check dan deze pagina voor (regelmatige) updates en/of volg onze reis op Facebook.

Ennuhh… we hopen natuurlijk dat u ons gaat volgen, want ja…zeg nou zelf. Op die manier beleef je deze reis stiekem toch een beetje mee?!

 De reis wordt mede mogelijke gemaakt door:

BF Goodrich – Good Project – Hoofdsponsor

KEEN

The North Face

Coleman

Adventure Food

ThermoPad

Bushcraft Essentials

Share

Geef een reactie